DJ Service
Varukorg
Favorit
Focusrite Clarett Octopre

Focusrite - Clarett Octopre

Artnr: IDS0054525

Lagerstatus / Leverans info

store

Tillfälligt slut.

local_shipping

Tillfälligt slut. Klicka för att bevaka »

Focusrite

8390 kr/st

24-bit/192 kHz 8-kanals AD/DA omvandlare med 2 x Adat in/ut, 2 st. instrumentingångar, 8 st. mikrofonpreampar med valbart "Air" filter.

Clarett Octopre är en 8 kanals mikrofonförstärkare med med hela 118 dB dynamiskt omfång, låga brusvärden och en state-of-the-art AD/DA omvandling i 24-bitar och 192 kHz upplösning. De specialdesignade mikrofonförstärkarna i Clarett-serien har en valbar "air" funktion som ger samma luft och tydlighet som en ISA transformatorbaserad mikrofonförstärkare. På Clarett Octopre hittar du även 2 st. Hi-Z instrumentingångar på framsidan och en insertpunkt för varje kanal samt 8 st. analoga line-ut som kan streama direkt ut från mikrofonförstärkarna eller från ADAT ingångarna. På fronten hittar vi LED mätare som ger dig visuell kontroll över nivåerna.

Clarett Octopre är perfekt för att utöka antalet kanaler i din studio och fungerar med vilket ADAT bestyckat ljudkort som helst. För att även passa in i en större studio setup är Octopre även bestyckad med Word Clock sync.

Highlights
24-Bitar 192 kHz 8 kanals AD-DA omvandlare (4 kanaler i 192 kHz)
8 st. mikrofonförstärkare med "Air" funktion som ger känslan från ISA baserade preamps
2 x ADAT in/ut
2 st. Hi-Z instrumentingångar
LED mätare på frontpanelen
Insertpunkter på alla kanaler
Word Clock med intern JetPLL™ jitter elimination klocka
Per kanal valbar 48 volts fantommatning